NOTÍCIES CLAS

NOTÍCIES CLAS

Estimats amics, es compleixen 15 mesos de la nostra posada de llarg amb la presentació del llibre de l’Albert Soler. Va ser també la nostra modesta contribució crítica contra la deriva processista a Catalunya. 

Ara tenim oportunitat de fer-nos presents, una altra vegada, amb la mateixa modèstia, però amb el mateix ímpetu i esperant els millors resultats com els que vam obtenir en aquella tarda màgica del MAMA. 

Per al 14 F es necessitarà bastant més, però res està escrit per endavant. Gairebé tots vosaltres d’una o altra manera, heu contribuït a donar forma a un document titulat EL FINAL D’UN MAL SOMNI. 

Es tracta ara de mobilitzar els nostres recursos, “MIS MANOS MI CAPITAL”, recordeu? i mobilitzar-nos perquè els nostres amics i coneguts comparteixin el document i també ells ho puguin  distribuir als seus amics i coneguts. 

En el proper wasap estarà present la imatge i l’eslògan del  document. I, en un altre wasap, el document pròpiament dit. El vostre treball serà, tal com es va fer en “Estàvem cansats de viure bé”, distribuir, tots dos wasaps, als contactes que cregueu oportú, amb un petit text d’acompanyament que podria dir mes o menys el següent:

“Estimat XXX.  Un grup d’amigues i amics volem compartir amb tu aquest escrit que resumeix el nostre punt de vista sobre el que desitjaríem succeís a Catalunya a partir el 14 de febrer. Si sintonitzes amb aquesta idea, i sense cap compromís, t’animem que, igual que faig jo amb tu, ho comparteixis amb les teves amistats. “

Ha de quedar pales que no es cap manifest ni declaració convencional. No demanen signatures.  Es una iniciativa purament civil d’un petit grup d’amics.